“Ont”moet Lea

Wat als je leven bedoeld is om het leuk te hebben?

Hoi mijn naam is Lea, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en wat ik voor je kan gaan betekenen.

Als creator van veranderingen, alsmede laagdrempelig, motiverend, verlichtend, helend, humoristisch, een aanpakker en een doorpakker, zal ik altijd de energie volgen van wat de grootste bijdrage is voor jou leven en de veranderingen die je wenst.

Ik ben een transformatie coach, een lichtwerker, a life changer, a motivational coach, een creator van bewustwording, een counselor, spiritueel coach, professionele entiteiten begeleider, provocatieve coach en zo kan ik nog wel even verder gaan met het benoemen van wat ik ben en kan zijn voor jou.

Door mijn brede kennisveld kan ik jou holistisch (alomvattend) begeleiden, met mijn verlichtende energie kan jij je leven “weer” lichter en leuker maken.

Toen ik op mijn 40ste kwam thuis te zitten met allerlei heftige lichamelijke en geestelijke klachten. Werd het mij duidelijk, nu is de tijd voor verandering, mijn lijf was op, mijn hoofd was altijd vol, moe en leeg voelde mijn leven aan. Daar heb ik besloten om het roer om te gooien. Ik heb mij om laten scholen van kapster naar counselor, omdat ik samenwerken met mensen ontzettend boeiend heb gevonden. De fascinatie voor het zelf herstellend vermogen aangewakkerd. Hoe werkt het in je brein? Wat kan je zelf? Het zelf herstellend vermogen van je lichaam en geest is onvoorstelbaar groot en kan zoveel meer dan wij als mens kunnen bedenken. Jarenlang gewerkt voor een bedrijf dat gespecialiseerd was in psychische stoornissen, en specifiek in autisme en autisme spectrum stoornissen.

In juli 2017 heb ik daar afscheid genomen om met mijn eigen bedrijf Kievit coaching & counseling zelfstandig verder te gaan. In diezelfde week volgde ik ook mijn eerste access BARS class. Ik was hier zo enthousiast over dat ik de maanden hierop ook de andere cursussen volgde, zodat ik zelf les kon gaan geven in deze geweldige energetische behandeling. Dit waren mijn eerste stappen in energetisch werken.

In 2018 heb ik in Texas de meest verwonderlijke en magische methode mogen leren genaamd ESSE. Al snel wilde ik meer mogelijkheden kunnen aanbieden. Nu heb ik meer dan 60 energetische bodyprocessen en Energetische Manuele Therapie in mijn scala van behandel mogelijkheden mogen toevoegen. Deze ondersteun ik met verbale clearing processen, zodat er op meerdere manieren je lichaam wordt ondersteund. Het is zo fijn om pijnloos tot grote veranderingen in iemands lichaam te kunnen komen. 

Daarnaast heb ik diverse trainingen en opleidingen gevolgd om energetische zwaarte te kunnen verlichten, entiteiten clearingen, huizen te kunnen ontdoen van entiteiten en uit je omgeving, waardoor er meer rust ontstaat in je leefomgeving. Ik hou van de simpliciteit van de access consciousness tools die ik snel, doorgrondend, effectief, met veel humor en persoonlijke aandacht kan toepassen in mijn eigen leven en voor de begeleiding voor mijn cliënten.

Het doorgeven van mijn kennis is wat ik met veel plezier doe, via trainingen, de workshops, via blogs, mijn eigen leven verrijken met “nieuwe” mensen, het leven van anderen mogen verrijken met mijn  “knowhow” en het mogen zien van het rimpeleffect op zovele vlakken. Als je zelf letterlijk, lekkerder in je vel zit, als jezelf gelukkiger bent, dan zal je dat merken in al je levensgebieden, zoals je relatie, familie, vrienden, werk en ook op je geld. Hoe wordt het nog beter dan dit?

De transformatie en mijn persoonlijke ervaring met de werkwijze waarop ik nu leef en werk is, dat ik veel vrolijker en gelukkiger ben geworden, altijd kijkend naar wat is er nog meer mogelijk. Lichamelijk is er voor mij veel veranderd, diverse diagnoses zoals; hypothyroïdie, chronische vitamine B12 tekort, fibromyalgie, PDS, ze zijn verdwenen. Ik gebruik geen medicatie meer hiervoor en voel mij beter dan ooit ! En niet alleen lichamelijk zijn de resultaten opmerkelijk, Ik ben niet meer depressief geweest sindsdien, mijn leven is zoveel leuker geworden.

Woon ik in de efteling? Leef ik een sprookje? Absoluut niet, ik ondervind nog steeds “problemen” in mijn leven, echter is de beleving hiervan niet meer een “probleem”. Niet langer kijkend naar wat mij beperkt, ik kijk naar wat er mogelijk is.

Als creator van mijn eigen leven, with a touch of Lea

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren.”(Stephen R. Covey)