“Ont”moet Lea

Wat als je leven bedoeld is om het leuk te hebben?

Hoi mijn naam is Lea, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en wat ik voor je kan gaan betekenen.

Als creator van veranderingen, laagdrempelig, motiverend, verlichtend, helend, humoristisch, een aanpakker en een doorpakker, zal ik altijd de energie volgen van wat de grootste bijdrage is voor jou, je lijf, je leven en de veranderingen die je daarin wenst.

Een transformatie coach, een lichtwerker, a life changer, a motivational coach, een creator van bewustwording, een counselor, spiritueel coach, professionele entiteiten begeleider, provocatieve coach en zo kan ik nog wel even verder gaan met het benoemen van wat ik ben en kan zijn voor jou.

Door diverse trainingen en opleidingen gevolgd te hebben in binnen- en buitenland en door te blijven ontwikkelen, kan ik mijn brede kennisveld jou holistisch (alomvattend) begeleiden, met mijn verlichtende energie kan jij je leven “weer” lichter en leuker maken.

Als creator van je eigen leven, met a touch of Lea

nl_NLNederlands