“Ont”moet Lea

Mijn naam is Lea Klinkhamer in juni 2019 gediagnostiseerd met borstkanker. Daar begon mijn avontuur voor nog meer samenwerking met mijn lichaam. In mijn leven had ik al diverse gezondheidsproblemen ontwikkeld, waar ik aan werkte. Jaren had ik medicijnen en zware pijnstillers gebruikt om het leven draaglijk te houden.

In 2017 maakte ik daarbij een omslag punt. Ik nam ontslag, stapte daarbij uit een systeem en richtte mij op mijn eigen bedrijf.

In dat jaar maakte ik kennis met access consciousness®, ik volgde een class en maakte ik letterlijk kennis met mijn eigen gave. Dit was als een “nieuwe” en zo voelbaar een wereld waarin ik mij direct thuis voelde. Na iedere training die ik volgde in het binnen- en buitenland, werd ik meer van mij, werd mijn gave groter en groter. Ik wilde dit met nog meer mensen delen en had in 2018 een tour door Nederland waarbij ik mensen kennis mocht laten maken met de behandelingen die ik deed. 

Door jarenlang trainingen te volgen nam mijn persoonlijke ontwikkeling een vlucht, kijkend naar hoe ik het altijd had gedaan en wat wilde ik nu? Mijn leven lang meer gevend aan anderen, dan dat ik werkelijk ook te willen ontvangen. Ik was zo uit balans en altijd strijdend voor en vooral tegen mijzelf. Ik mocht nu gaan kijken naar mij, mijn leven en wat is er voor nodig om dit te kunnen veranderen. Zachtheid, dankbaar zijn voor mij, mijn lichaam, mijn leven, het is al goed zoals het nu is. De game changer in dit verhaal is dat het er niet uit hoeft te zien zoals ik heb bedacht of hoe het zou moeten zijn volgens de normen. Hoe wil ik mijn leven leiden ipv lijden.

De handvatten die ik heb geleerd en vergaard in de jaren van trainingen waren zo toepasbaar en maakte mijn avontuur meer dan dragelijk. Tijdens de periodes van intens ongemak, kon ik dankbaar en gelukkig zijn. Plezier maken, want mijn lichaam en leven bevat zoveel meer dan uit een paar cm tumorcellen. 

Dit is waar ik voor jou kan bijdragen in je leven of je nou een levensbedreigende ziekte hebt gekregen of “gewoon” het even niet meer weet. Door samen te gaan kijken wat het is dat je wilt veranderen, te kijken naar je mogelijkheden i.p.v de onmogelijkheden. Zodat jij een leuker leven kunt krijgen, ongeacht wat je mee maakt of hebt meegemaakt.

nl_NLNederlands