“Ont”moet Lea

Wat als je leven bedoeld is om het leuk te hebben?

Hoi mijn naam is Lea, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en wat ik voor je kan gaan betekenen.

Als creator van veranderingen, laagdrempelig, motiverend, verlichtend, helend, humoristisch, een aanpakker en een doorpakker, zal ik altijd de energie volgen van wat de grootste bijdrage is voor jou, je lijf, je leven en de veranderingen die je daarin wenst.

Een transformatie coach, een lichtwerker, a life changer, a motivational coach, een creator van bewustwording, een counselor, spiritueel coach, professionele entiteiten begeleider, provocatieve coach en zo kan ik nog wel even verder gaan met het benoemen van wat ik ben en kan zijn voor jou.

Door diverse trainingen en opleidingen gevolgd te hebben in binnen- en buitenland en door te blijven ontwikkelen, kan ik mijn brede kennisveld jou holistisch (alomvattend) begeleiden, met mijn verlichtende energie kan jij je leven “weer” lichter en leuker maken.

Het doorgeven van mijn kennis is wat ik met veel plezier doe, via trainingen, workshops, via blogs, het verrijken van mijn eigen leven met “nieuwe” mensen en het leven van anderen mogen verrijken met mijn “knowhow” en het mogen zien van het rimpeleffect op zovele vlakken.

Als jij zelf letterlijk, lekkerder in je vel zit, als jijzelf gelukkiger bent, dan zal je dat ook gaan opmerken in al je andere levensgebieden, zoals; in je relatie, je familiekring, in je vriendengroep, in je werkomgeving en ook op je geldstromen. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Uit de levenservaringen die ik heb gekregen en verworven in combinatie met mijn persoonlijkheid en access consciousness, maken dat ik anders in het leven ben gaan staan. Andere keuzes ben gaan maken, de wijze waarop ik nu leef en werk is, dat ik veel vrolijker en gelukkiger ben geworden.

Woon ik in de efteling? Leef ik een sprookje? Absoluut niet, ik ondervind nog steeds “problemen” in mijn leven, echter is de beleving hiervan niet meer een “probleem”. Door niet langer te kijken naar wat mij beperkt, ik kijk nu naar wat is er nog meer mogelijk? 

Bij de blogs kan je meelezen over mijn avonturen en hoe ik er nu mee omga.

Als creator van mijn eigen leven, with a touch of Lea

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren.”(Stephen R. Covey)