“Ont”moet Lea

Wat als je leven bedoeld is om het leuk te hebben?

Hoi mijn naam is Lea, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wie ik ben en wat ik voor je kan gaan betekenen.

Als creator van veranderingen, alsmede laagdrempelig, motiverend, verlichtend, helend, humoristisch, een aanpakker en een doorpakker, zal ik altijd de energie volgen van wat de grootste bijdrage is voor jou leven en de veranderingen die je wenst.

Een transformatie coach, een lichtwerker, a life changer, a motivational coach, een creator van bewustwording, een counselor, spiritueel coach, professionele entiteiten begeleider, provocatieve coach en zo kan ik nog wel even verder gaan met het benoemen van wat ik ben en kan zijn voor jou.

Door mijn brede kennisveld kan ik jou holistisch (alomvattend) begeleiden, met mijn verlichtende energie kan jij je leven “weer” lichter en leuker maken.

Door diverse trainingen en opleidingen te volgen kan ik jouw  energetische zwaarte verlichten, entiteiten clearen, huizen te kunnen ontdoen van entiteiten en uit je omgeving, hierdoor ontstaat er meer rust in je leefomgeving.

Het doorgeven van mijn kennis is wat ik met veel plezier doe, via trainingen, workshops, via blogs, het verrijken van mijn eigen leven met “nieuwe” mensen en het leven van anderen mogen verrijken met mijn “knowhow” en het mogen zien van het rimpeleffect op zovele vlakken.

Als je zelf letterlijk, lekkerder in je vel zit, als jezelf gelukkiger bent, dan zal je dat merken in al je levensgebieden, zoals je relatie, familie, vrienden, werk en ook op je geld. Hoe wordt het nog beter dan dit?

De transformatie en mijn persoonlijke ervaring met de werkwijze waarop ik nu leef en werk is, dat ik veel vrolijker en gelukkiger ben geworden.

Woon ik in de efteling? Leef ik een sprookje? Absoluut niet, ik ondervind nog steeds “problemen” in mijn leven, echter is de beleving hiervan niet meer een “probleem”. Door niet langer te kijken naar wat mij beperkt, ik kijk nu naar wat is er n og meer mogelijk?

Als creator van mijn eigen leven, with a touch of Lea

“De beste manier om je toekomst te voorspellen is haar zelf te creëren.”(Stephen R. Covey)