Access Verbale processen

Ben je vaak niet gelukkig, wat je ook probeert? Je hebt boeken gelezen over wat je verlichting zou moeten geven, misschien doe je aan yoga, mindfulness, onderga je energetische behandelingen, volg je therapie bij een psycholoog of zelfs psychiater en toch lukt het je maar niet om verbetering te krijgen in de kwaliteit van je leven. Herkenbaar?

Mensen kunnen vaak niet onder woorden brengen wat de blokkade of beperking is die dwars zit, het is een bepaalde energie die het ‘probleem’ beheerst. De energetische lading van iets is vaak nog zwaarder en overheersender dan het ‘probleem’ zelf.

Bij deze verbale processen lokaliseren we de energie die we onbewust gecreëerd hebben en in stand houden om die vervolgens te “clearen” (oplossen/ verwijderen). Het mooie hierbij is dat je cognitief niet precies hoeft te weten of begrijpen wat de bron van je probleem is. We roepen door middel van een vraag of stelling de energie op en laten die oplossen met Access Verbale Processen. Zo creëren we ruimte voor wat nieuws.

Wat gebeurt er na een “clearing”?

Een enkele ‘clearing’ kan al veel verschil maken en een ander gevoel teweeg brengen. De een ervaart een ‘lichter’ gevoel waar het eerst heel ‘zwaar’ voelde, de ander ervaart duizeligheid of een tintelen in het lijf, alsof er meer ruimte in komt.

Sommige blokkades voldoen met één clearing. Andere hebben meer herhalingen nodig, afhankelijk van de zwaarte van de energie. Vaak is er meteen effect en soms werkt het daadwerkelijk resultaat en verandering zich uit tot over ongeveer drie tot vier weken.

Ook al klinkt het misschien vreemd en onbekend; wat als het veranderen van de energie rondom een ‘probleem’ ons in staat stelt om echt te veranderen wat we willen veranderen?

“Hier nog een quote plaatsen!”