“Lekker voor je lijf”

Energetische lichaamsbehandeling

 trainingen

In deze training leer ik je graag een van mijn favoriete Hands on Healing methodes.
 Je leert specifieke energie te activeren door je handen naar de juiste plek op het lichaam te gaan waar de verandering mag gaan plaats vinden.
Deze energie zal de moleculen van het lichaam vragen om te veranderen en te transformeren. Zo geven deze processen het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug. Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van trauma en schade dat het in stand houdt, of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

Hoe ziet de training eruit?

Wat zijn Body Processen oftewel lichaam processen?  
 
Access Conciousness® kent vele Body Processen (energetische lichaamsprocessen), die allemaal een eigen specifieke werking hebben.
Er zijn meer dan 55 verschillende processen, die allen ontworpen zijn om het lichaam te ontdoen van de programma’s die jou, en jouw lichaam, ervan weerhouden om dingen te veranderen. Er wordt tijdens dit proces gebruik gemaakt van het zelf herstellende vermogen van je lichaam. 
 
Hoe ziet een behandeling er uit tijdens de class? 
 
Jij als ontvanger ligt comfortabel en met kleding aan op de behandeltafel. De andere deelnemer legt zijn of haar handen zachtjes op jouw lichaam op de specifieke plaatsen wat je leert in de class bijpassend aan het proces. Daarbij leer en gebruik je de specifieke processen wat een verandering creëert in je lichaam en geest.
Door de ruimte die ontstaat, kan het lichaam zichzelf herstellen. Hierdoor kunnen stress en pijn verminderen, gezondheid en vitaliteit keren terug en de effecten van veroudering kunnen verdwijnen.
Denk jij nou, dit kan ik niet? Daar moet je een gave voor hebben?
Ik ga met jou die dag aan de slag en leer jou dat jij ook deze magische kracht bezit.
Door de jarenlange ervaring kan ik je verzekeren, ook jij kan dit leren. Samen werken met jouw energie, jouw lichaam en jouw helende krachten, hoe mooi is dat. Ik weet dat jij het in je hebt!
Laten we samen gaan ontdekken welke magie erin jou schuilt, waarvan je niet wist dat je het had!

“Ontspanning & verandering”

nl_NLNederlands