Energetische lichaam behandeling (hands on healing)

Een Energetische lichaamsbehandeling is een Hands on Healing methode. Door mijn handen op verschillende plekken van het lichaam te plaatsen, activeer ik specifieke energie. Deze energie zal de moleculen van het lichaam vragen om te veranderen en te transformeren. Zo geven deze processen het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug, dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van trauma en schade.

Access Bars® behandelingen

Tijdens een Bars sessie ontlaad je van ervaringen die je beperken om voluit te leven, zoals beperkende overtuigingen, negatief zelfbeeld en angsten. Een sessie kan bepaalde gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen verwijderen uit je lijf. Een sessie duurt ongeveer 1 – 1,5 uur.

Access Verbale processen online en face to face

Mensen kunnen vaak niet onder woorden brengen wat de blokkade of beperking is die dwars zit; het is een bepaalde energie die het ‘probleem’ beheerst. Bij Verbale processen lokaliseren we de energie die we onbewust gecreëerd hebben en in stand houden om die vervolgens te “clearen” (oplossen/ verwijderen). Zo creëren we ruimte voor wat nieuws.

EMT/ ESSE
(bindweefsel therapie)

ESSE/ EMT is een massage die werkt op het bindweefsel.
Massage van het bindweefsel zorgt ervoor dat de klieren, organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden. Blokkades kunnen hierdoor verdwijnen, waardoor ESSE/ EMT een positief effect heeft op verschillende klachten zoals hoofdpijn, maag en darm aandoeningen, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, slapeloosheid en huidaandoeningen.

Behandeling in combinatie met paarden

Mijn paard, Okke en ik ondersteunen mensen om in hun kracht te komen, door terug te gaan naar hun ware zelf. Een behandeling met het paard heeft als doel dat iedereen die dat wil, zijn persoonlijke hulpbronnen en kracht weet te vinden en te gebruiken. Het paard is een betrouwbare ‘spiegel’ en geeft op een eerlijke en duidelijke manier feedback op dat wat er zich aandient.

Energetische facelift

Dit is dummy tekst! Dit is dummy tekst! Dit is dummy tekst! Dit is dummy tekst! Dit is dummy tekst! Dit is dummy tekst! Dit is dummy tekst!Dit is dummy tekst!Dit is dummy tekst!Dit is dummy tekst!
Dit is dummy tekst!