Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Foundation time it is “in Drachtstercompagnie”

november 12 @ 10:00 - november 15 @ 17:30

Lekker voor je lijf workshop “Reset voor je cellen”

75,00

Een POP UP ! “lekker voor je lijf ” workshop

Dit is een heerlijk hands-on Bodyproces voor je lijf om je cellen te resetten naar de basis instellingen.

Om de effecten van fysiek trauma en littekenweefsel aan en op het lichaam terug te draaien. Door het laten lopen van het proces kan je dit allemaal veranderen.

Kom jij ook meedoen om weer tot leven te komen met dit heerlijke, diep ontspannende en herstellende proces ?Tijdens deze workshop leer en ervaar je, door dit proces te geven en het te ontvangen bij elkaar, tijdens de Body Proces Class “Cellulair Memory”.

  • Datum: maandag 2 november
  • tijd: 13.00-15.30 uur
  • adres: nieuweweg 8, Finsterwolde
  • Kosten: € 75,00
Categorie:
Wat zijn Body Processen oftewel lichaam processen?
Access Conciousness® kent vele Body Processen (energetische lichaamsprocessen), die allemaal een eigen specifieke werking hebben. Er zijn meer dan 55 verschillende processen, die allen ontworpen zijn om het lichaam te ontdoen van de programma's die jou, en jouw lichaam, ervan weerhouden om dingen te veranderen. Er wordt tijdens dit proces gebruik gemaakt van het zelf herstellende vermogen van je lichaam.
Hoe ziet een behandeling er uit tijdens de class? Jij als ontvanger ligt comfortabel en met kleding aan op de behandeltafel. De andere deelnemer legt zijn of haar handen zachtjes op jouw lichaam op de specifieke plaatsen wat je leert in de class bijpassend aan het proces. Daarbij leer en gebruik je de specifieke processen wat een verandering creëert in je lichaam en geest. Door de ruimte die ontstaat, kan het lichaam zichzelf herstellen. Hierdoor kunnen stress en pijn verminderen, gezondheid en vitaliteit keren terug en de effecten van veroudering kunnen verdwijnen.
Denk jij nou, dit kan ik niet? Daar moet je een gave voor hebben? Ik ga met jou die dag aan de slag en leer jou dat jij ook deze magische kracht bezit. Door de jarenlange ervaring kan ik je verzekeren, ook jij kan dit leren. Samen werken met jouw energie, jouw lichaam en jouw helende krachten, hoe mooi is dat. Ik weet dat jij het in je hebt! Laten we samen gaan ontdekken welke magie erin jou schuilt, waarvan je niet wist dat je het had!

Gegevens

Begin:
november 12 @ 10:00
Einde:
november 15 @ 17:30
Site:
https://www.atouchoflea.nl/shop-trainingen/

Organisator

Lea Klinkhamer
Telefoon:
0645362329
E-mail:
info@atouchoflea.nl

Locatie

by Fetsje, Drachtstercompagie
Smidswei 49
Drachtstercompagnie, Friesland
+ Google Maps