Energetische lichaamsbehandeling

Een Energetische lichaamsbehandeling is een energetisch lichaamsproces, het is een Hands on Healing methode. Door mijn handen op verschillende plekken van het lichaam te plaatsen, activeer ik specifieke energie. Deze energie zal de moleculen van het lichaam vragen om te veranderen en te transformeren. 

Zo geven deze processen het lichaam zijn oorspronkelijke functionaliteit terug.
Dit ondersteunt het lichaam bij het herstellen van trauma en schade dat het in stand houdt,
of dat nou door omliggende omstandigheden komt of door daadwerkelijk letsel.

Hoe ziet een Energetische lichaamsbehandeling eruit?

Er zijn verschillende vormen van Energetische lichaamsbehandelingen mogelijk, die allemaal een eigen werking hebben. Ze zijn alle ontworpen om het lichaam te ontdoen van de programma’s die jou, en jouw lichaam, ervan weerhouden om dingen te veranderen.

Bij een behandeling vraag ik jou comfortabel en met kleding aan op de behandeltafel te gaan liggen. Ik leg mijn handen zachtjes daar op jouw lichaam waar het nodig is en gebruik één van de Energetische lichaamsbehandelingen die bij jou aansluit. Dit creëert een grootste verandering, er ontstaat ruimte, ruimte waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.

Energetische lichaamsbehandelingen kunnen gebruikt worden om stress en pijn te verminderen, gezondheid en vitaliteit te verbeteren en de effecten van veroudering te verminderen. 
Daarnaast kunnen de processen een bijdrage leveren bij pijn, aan het gezichtsvermogen, het gehoor, meer flexibiliteit, het verhogen van de weerstand, het algeheel welzijn en nog veel meer.

voor meer informatie over access consciousness
www.nld.accessconsciousness.eu

nl_NLNederlands