Meet Lea

Mijn naam is Lea Klinkhamer in juni 2019 gediagnostiseerd met borstkanker. Daar begon mijn avontuur voor nog meer samenwerking met mijn lichaam. In mijn leven had ik al diverse gezondheidsproblemen ontwikkeld, waar ik aan werkte. Jaren had ik medicijnen en zware pijnstillers gebruikt om het leven draaglijk te houden.

In 2017 maakte ik daarbij een omslag punt. Ik nam ontslag, stapte daarbij uit een systeem en richtte mij op mijn eigen bedrijf.

In dat jaar maakte ik kennis met access consciousness®, ik volgde een class en maakte ik letterlijk kennis met mijn eigen gave. Dit was als een “nieuwe” en zo voelbaar een wereld waarin ik mij direct thuis voelde. Na iedere training die ik volgde in het binnen- en buitenland, werd ik meer van mij, werd mijn gave groter en groter. Ik wilde dit met nog meer mensen delen en had in 2018 een tour door Nederland waarbij ik mensen kennis mocht laten maken met de behandelingen die ik deed. 

Door jarenlang trainingen te volgen nam mijn persoonlijke ontwikkeling een vlucht, kijkend naar hoe ik het altijd had gedaan en wat wilde ik nu? Mijn leven lang meer gevend aan anderen, dan dat ik werkelijk ook te willen ontvangen. Ik was zo uit balans en altijd strijdend voor en vooral tegen mijzelf. Ik mocht nu gaan kijken naar mij, mijn leven en wat is er voor nodig om dit te kunnen veranderen. Zachtheid, dankbaar zijn voor mij, mijn lichaam, mijn leven, het is al goed zoals het nu is. De game changer in dit verhaal is dat het er niet uit hoeft te zien zoals ik heb bedacht of hoe het zou moeten zijn volgens de normen. Hoe wil ik mijn leven leiden ipv lijden.

De handvatten die ik heb geleerd en vergaard in de jaren van trainingen waren zo toepasbaar en maakte mijn avontuur meer dan dragelijk. Tijdens de periodes van intens ongemak, kon ik dankbaar en gelukkig zijn. Plezier maken, want mijn lichaam en leven bevat zoveel meer dan uit een paar cm tumorcellen. 

Dit is waar ik voor jou kan bijdragen in je leven of je nou een levensbedreigende ziekte hebt gekregen of “gewoon” het even niet meer weet. Door samen te gaan kijken wat het is dat je wilt veranderen, te kijken naar je mogelijkheden i.p.v de onmogelijkheden. Zodat jij een leuker leven kunt krijgen, ongeacht wat je mee maakt of hebt meegemaakt.

Ik vind Lea een bewuste, leuke, lieve, fijne, vrolijke vrouw. Het waren intense dagen; er is veel opgeruimd, ik voel me weer lichter, heb de tools weer beter voorhanden.
Lea blijft in de vraag, heeft geen oordeel, geeft leuke praktische voorbeelden om dingen helder te maken, is fijn, alert, is goed in persoonlijke processen die boven komen en ontrafelt ze. Naast haar kwaliteiten als facilitator is ze ook een goede gastvrouw en ze ziet je echt.

Petra

Vanaf het eerste moment dat je Lea ontmoet voel je de warme persoonlijkheid die Lea uitstraalt. Je bent welkom en mag zijn wie je bent. Alles is bespreekbaar.
Lea weet de juiste vraag te stellen en je meer bewustzijn bij te brengen. Ze is krachtig en doortastent. We hebben ook heel veel gelachen met elkaar. De 4 dagen waren geheel verzorgd, met een heerlijke lunch. Echt Lea, ze maakt het gezellig en wil je verwennen.

Sonja Blom

Een class bij Lea volgen is echt een geweldige ervaring. Ze is echt, puur en zonder poespas. Als jij kiest voor verandering, is Lea daar volledig bereid in je te faciliteren zonder enig oordeel. Lea is echt iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Er is ruimte op te lachen en te huilen. De veranderingen die de class me gebracht heeft, zijn echt onbeschrijfelijk

Quirine Franken

en_USEnglish