Energetic Body Process

An Energetic Body Process is a hands on healing methode. By putting my hands on different places, I activate specific energy. This energy shall ask the molecules of the body to change and transform. 

This way, the Body process give back the original functionality of the body.
This supports the body while healing for trauma and injuries it contains.
No matter if the damage happened through different circumstances of actual trauma.

Hoe ziet een Energetische lichaamsbehandeling eruit?

Er zijn verschillende vormen van Energetische lichaamsbehandelingen mogelijk, die allemaal een eigen werking hebben. Ze zijn alle ontworpen om het lichaam te ontdoen van de programma’s die jou, en jouw lichaam, ervan weerhouden om dingen te veranderen.

Bij een behandeling vraag ik jou comfortabel en met kleding aan op de behandeltafel te gaan liggen. Ik leg mijn handen zachtjes daar op jouw lichaam waar het nodig is en gebruik één van de Energetische lichaamsbehandelingen die bij jou aansluit. Dit creëert een grootste verandering, er ontstaat ruimte, ruimte waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen.

Energetische lichaamsbehandelingen kunnen gebruikt worden om stress en pijn te verminderen, gezondheid en vitaliteit te verbeteren en de effecten van veroudering te verminderen. 
Daarnaast kunnen de processen een bijdrage leveren bij pijn, aan het gezichtsvermogen, het gehoor, meer flexibiliteit, het verhogen van de weerstand, het algeheel welzijn en nog veel meer.

voor meer informatie over access consciousness
www.nld.accessconsciousness.eu

en_USEnglish