Welkom

At a touch of Lea

heeft jou hier gebracht?

What are you looking for?

Looking for more of you?

Looking for more ease?

Looking for more joy?

Not in search but stilling willing to get more out of life?

Just willing to read who I am and what I do?

Voor alles wat het voor jou mag zijn hier op mijn website,

ik heet je van harte welkom!

What if I could be that contribution

that is going to create the change in your life? 

Wil jij op de hoogte blijven van A Touch of Lea?

Dan kan je je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Wij spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Vanaf het eerste moment dat je Lea ontmoet voel je de warme persoonlijkheid die Lea uitstraalt. Je bent welkom en mag zijn wie je bent. Alles is bespreekbaar.
Lea weet de juiste vraag te stellen en je meer bewustzijn bij te brengen. Ze is krachtig en doortastent. We hebben ook heel veel gelachen met elkaar. De 4 dagen waren geheel verzorgd, met een heerlijke lunch. Echt Lea, ze maakt het gezellig en wil je verwennen.

Sonja Blom

Ik vind Lea een bewuste, leuke, lieve, fijne, vrolijke vrouw. Het waren intense dagen; er is veel opgeruimd, ik voel me weer lichter, heb de tools weer beter voorhanden.
Lea blijft in de vraag, heeft geen oordeel, geeft leuke praktische voorbeelden om dingen helder te maken, is fijn, alert, is goed in persoonlijke processen die boven komen en ontrafelt ze. Naast haar kwaliteiten als facilitator is ze ook een goede gastvrouw en ze ziet je echt.

Petra

Een class bij Lea volgen is echt een geweldige ervaring. Ze is echt, puur en zonder poespas. Als jij kiest voor verandering, is Lea daar volledig bereid in je te faciliteren zonder enig oordeel. Lea is echt iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Er is ruimte op te lachen en te huilen. De veranderingen die de class me gebracht heeft, zijn echt onbeschrijfelijk. 

Quirine Franken

en_USEnglish