Behandeling i.c.m. paarden

DIT IS DUMMY TEKST!

is een massage die werkt op het bindweefsel. Bindweefsel bevindt zich tussen de spieren en de huid, het beschermt de organen en bepaalt hun vorm.
Massage van het bindweefsel zorgt ervoor dat de klieren, organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden, waardoor blokkades kunnen verdwijnen.

Elk inwendige orgaan en ander deel van het lichaam staat in verbinding met een zijn eigen bindweefsel. De energie van je lichaam, die ik volg, geeft het startpunt voor bijvoorbeeld het beïnvloeden van de organen via het bindweefsel. 

Hoe werkt een behandeling met paarden?

DIT IS DUMMY TEKST

In het bindweefsel zit bijvoorbeeld de zenuw die de maag aanstuurt. Wanneer je maagklachten hebt, is dat op deze plek, halverwege de rug, te merken. Hier is een verhoogde spanning voelbaar en de huid kan minder goed verschoven worden. Zo heeft elk orgaan een gebied of zone op de rug. 
Wanneer deze zone behandeld wordt met bindweefselmassage, kunnen de klachten in dat orgaan verminderen.

ESSE/ EMT heeft hierdoor een positief effect op verschillende klachten zoals hoofdpijn en migraine, buik en borstkas aandoeningen, maag en darm aandoeningen, doorbloedingsstoornissen, chronische verkoudheid, gewrichtsproblemen en slapeloosheid.

“Hier nog een quote plaatsen!”

nl_NLNederlands