Training – Access Bars®

Tijdens deze training leer je de Access Bars® sessies geven.
Je leert anderen te ontladen van ervaringen die hun beperken om voluit te leven.
Je leert sessies geven die bepaalde gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die mensen in hun leven hebben opgeslagen verwijderen. Mensen kunnen vaak niet onder woorden brengen wat de blokkade of beperking is die dwars zit, het is een bepaalde energie die het ‘probleem’ beheerst. In deze training leer je hoe je mensen van deze energie kan ontdoen.

Hoe ziet de training eruit?

Bars ® van Access Consciousness ®                      

 Wat is de BARS? 

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

 

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten door de behandelaar vindt er een energiestroom plaats. Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Door aanraking van de punten wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Wat houdt een Bars class in;

* je leert de 32 bars punten op het hoofd
* je geeft én ontvangt 2 keer een Bars sessie
* je krijgt een korte film te zien met uitleg van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness®
* je ontvangt een complete handleiding
*je leert energetische body processen.
* na afronding van deze dag ontvang je een certificaat en mag je jezelf een gecertificeerd Bars Practitioner noemen!
*Je mag en kan, na deze cursus, anderen Bars sessies geven en bent gekwalificeerd om de Bars in je praktijk toe te passen.
*Nadat je Bars Practitioner bent kun je deelnemen aan Bars Swaps. Dit zijn meestal gratis bijeenkomsten, je kunt dan een Bars behandeling uitwisselen met andere Bars practitioner.


*************Hoe wordt het nog beter dan dit? **********

 

“In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannenalsof je een heerlijke massage hebt gekregen,

in het beste geval verandert je hele leven ten goede”

Wat zijn Bars?

Onze hersenen worden ook wel eens vergeleken met de harde schijf in een computer. Alles wat wij meemaken in het leven wordt op deze harde schijf opgeslagen. 

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of inprentingen. Denk hierbij b.v. aan “ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben het niet waard om”, “dat kan ik toch niet” of “dat is niet voor mij weggelegd”.

Hoe ziet een Bars sessie eruit?

Een sessie vindt meestal liggend plaats zodat je optimaal kunt ontspannen en ontvangen.

Door het met de vingertoppen zachtjes aanraken van de 32 Bars punten vindt er een energiestroom plaats.Je kunt dit vergelijken met het aanraken van de polen van een batterij. Door aanraking van de Bars wordt de energie van de vastgezette ervaringen die op de harde schijf zijn opgeslagen verwijderd.

Welke klachten kan het helen?

.
Voor welke klachten kan een Bars sessie heilzaam zijn?
Voor welke klachten kan een Bars sessie heilzaam zijn?
Een sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij aan;*angsten en fobieën *depressie *psychische klachten *vermoeidheid *slapeloosheid *lichamelijke (pijn) klachten *hypersensitiviteit *betere concentratie *helderder in het hoofd *beter bij jezelf blijven *betere leerprestaties *stress verminderend *immuunsysteem versterkend *verbetert de relatie met jezelf en anderen *een positievere houding ten opzichte van het leven“

In het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede”.

nl_NLNederlands